Admin Admin
Mesaj Sayısı : 203 mutlu : 5694602 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 22/04/09
Kişi sayfası resimler: 50
| Konu: sevgi sözleri bitmez Salı Mayıs 05, 2009 12:05 am | |
| Seni dünler için sevmedim.dünler yasanip bitti.seni bugünler içinde sevmedim bugünlerde bitecek.seni yarinlar için sevdim çünkü yarinlar hiç bitmeyecek ..
| | Dünyada ki bütün çöller bir avuç kalircasina birer tanecik insan olsalar ve bütün denizlerde ki sular bir yudum kalircasina birer damla insan olsalar unutma ki tek sevecegim kisi sensin..
| | Sana dalgalardan kalem yaptim ve kiyiya seni seviyorum yazdim, sen de inandin degil mi? Sen delisin, seni sevmedim, sana baglandim sana taptim.
| | Bir gün sevgilim sordu ask nedir diye... Biraz zaman istedim düsüneyim diye, ertesi gün gördüm onu bir baskasi ile, kulagina fisildadim ask izdiraptir diye.
| | Dogan her günün sabahinda, içimde gözlerini görebilmek aski olmasa, inan hiçbir seye degmezdi yasamak..
| | Dün gece sen uyurken kizila boyadim denizleri, uçurumdan attim sessizligi, haber saldim rüzgarlara, fisildasinlar kulagina seni ne kadar çok özledigimi...
| | Benim Için Hayatta Iki Sey Önemlidir, Biri Sen Digeri Özgürlügüm. Özgürlügüm Için Canimi, Senin Için Özgürlügümü Feda Ederim.
| | Hüsrani bir tek yerde kabul ediyorum, yasamak varken yasayamamis olmakta.
| | Rüzgara hakim olamiyorsan yelkenlerini ona göre ayarla ve unutma ki hayat karsilastigin güçlüklerle degil gemiyi limana getirip getiremediginle ilgilenir.
| | Seni ne kadar sevdigimi anlamak istiyorsan; yagan her yagmur damlasini yakalamaya calis.yakalayamadigin her yagmur damlasi seni ne kadar sevdigimin ispatidir...
| | Ayrilik küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tipki rüzgarin mumu söndürüp yangini güçlendirdigi gibi... Bizim de sevgimiz hep yasayacak ve daha da güçlenecek sevgilim. Nice günlere birlikte olmak dilegiyle...
| | Paylasacak dostlariniz yoksa iyi seylere sahip olmanin bir zevki de yoktur...
| | Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok sevecegim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin...
| | Bir deniz düsün susuz, bir insan düsün mutsuz, bir gece düsün uykusuz. bir yürek düsün sevgisiz, bir bahar düsün çiçeksiz, bir de beni düsün sensiz...
| | Sil bastan yasama sansim olsaydi eger kusursuz olmaya çalismaz rahat birakirdim yüregimi korkmazdim daha çok riske girip sana asik olamaktan!!!
| |
| |
|